изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:51 EET
Офицер изхвърли през прозореца близначки    
ЛюбопитноМиналата седмица московчанката Ирина Лапузина така изнервила съпруга си Николай Захаркин, капитан трети ранг от флота, че посред нощ той изхвърлил дъщерите й близначки една по една от прозореца на семейното жилище, на осмия етаж на ул. "Саянска" 5. Въпреки травмите, децата оцелели. За драматичните отношения разказва "Комсомолская правда".

В четвъртък, 12 ноември, против офицера от флота московските следователи са повдигнали обвинение за углавно престъпление. 

http://kp.ru/upimg/3dbcf1e95a9df2bc3cfa526f880f3a43063654af/246006.jpgСпоред съседите капитанът много обичал жена си. Напоследък обаче доста я ревнувал от дъщерите й от първия брак и не само от тях.

Във въпросната вечер Ирина му се обадила и казала, че ще закъснее, защото отивала да купи микровълнова печка. Мъжът се вбесил. Когато не се прибрала до един през нощта, той превъртял. Влязал в детската стая и се приближил до момичетата. Преди да изхвърли спящите деца през прозореца на 8 етаж, изпратил две съобщения на жена си. Едното – преди да изхвърли Даша – “Прости се с Даша!”, и след три минути второ – “Прости се с Катя”. Имало и допълнение - "Вдигни слушалката”.

http://kp.ru/upimg/3dbcf1e95a9df2bc3cfa526f880f3a43063654af/245625.jpgИрина пристигнала, когато момичетата вече лежали на асфалта. Един съсед й помогнал да ги вдигне. След това извикали бърза помощ и милицията.

След случая Даша се намира в Морозовската детска болница. Тя е в реанимация и е на апарат за изкуствено дишане с тежки травми - сътресение на главния мозък, счупени 5 ребра, разкъсан черен дроб, хематом в стомаха, наранявания и натъртвания, съобщават от лечебното заведение. По предварителни данни, въпреки травмата на гръбначния стълб, гръбначният мозък не е пострадал.

Второто момиче, Катя Лапузина, лежи в Русаковската болница. Тя е имала по-голям късмет - паднала е през короната на дърво и клоните са омекотили падането.

31-годишният офицер е отведен в Ивановското управление на милицията още същата нощ. По непотвърдени сведения той е бил доста пиян по време на първоначалните разпити.  /БЛИЦ

 


Сходни връзки

Офицер изхвърли през прозореца близначки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди