изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:23 EEST
Турските сериали смачкаха фасона на "Монк"    
Любопитно Въпреки, че вече стартира шестият сезон на хитовия сериал "Монк", все още не се знае дали родните зрители ще имат щастието да видят финала на поредицата. До момента на запад има излезли общо 8 сезона. Наша ТВ все още не е купила правата на последните два сезона на "Монк". Причината е ясна, американските продуценти на хитовата поредица искат все по-тлъсти суми за излъчването на новите сезони.

Сериалът предизвика истински фурор и успя да спечеля някои от най-престижните награди на Запад като "Еми" и "Златен глобус". БТВ обаче все повече изнемогва да покрива изискванията на американските си колеги. Поради икономическата криза от българската ТВ все още отлагат купуването на последните два сезона и се надяват цената да бъде смъкната. Въпреки, че "Монк"се радва на голям зрителски интерес у нас, все още не ясно дали родните фенове няма да бъдат ощетени. Друга причина за пренебрегването на "Монк" е интереса към турските сериали. След като "Перла" предизвика истинска мания сред българските зрители, от телевизията побързаха да купят още една турска сапунка "Късчета живот". По БТВ предстои да тръгне още една поредица от източната ни съседка-"Забранена любов". Явно от телевизията предпочитат да инвестират пари в турски битови сапунки пред доказали се на Запад сериали.
http://kliuki.net
 


Сходни връзки

Турските сериали смачкаха фасона на "Монк" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди