изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:00 EEST
Десетте шока за модните специалисти тази есен    
ЛюбопитноЕсента може да бъде много красива, нежна или пък дръзка . Предизвикателни ботуши, атрактивни аксесоари – шапки, шалове.. определено има с какво да зарадва модните последователни. Кои обаче са десетте шока за модните специалисти тази есен ?


 1. Протъркани дънки – според някои специалисти, те просто трябва да си останат в миналото. Основното правило, което трябва да спазвате при завърщатите се модни тенденции е – ако сте била достатъчно голяма за да ги носите първия път, сега вече си твърде голяма да повтаряте.
  2. Отрязъци тук и там – освен ако не спестявате и от цената за тези отвори по дрехите ви по добре ги избягвайте тази есен. Естествено има и изключения, но ако не говорим за вечерна рокля на Версаче, просто забравете.
  3. Огромни подплънки за раменете – добре били са модни '32-а, после емблематични за '80-те, не ги отричаме напълно, но не можем и да ги одобрим. Този Star Trek вид се надяваме да пропусне поне Българския елит тази есен.
  4. Обръсната наполовина глава – през 90-те като символ на непокорството може би, в текущата 2009 , освен ако не сте мега знаменитост като Rihanna не експераментирайте със себе си по този начин.
  5. Панталони парашут – прибрани в кръста , разширени в бедрата и отново прибрани около глезена. Можем само да попитаме „Защооо?“. Не седят добре дори на перфетни тела и няма нищо красиво или изискано в тях.
  6. Клинчета – ако изглеждате добре с тях, повярвайте без тях ще сте още по-добре.
  7. Ботуши с отворени пръсти – рискувате да си навредите и модно и физиологично. Няма смисъл от тях и въпреки че сме съгласни, че в модата не винаги трябва да има смисъл – не този тип ботуши правят изключението.
  8. Чорапогащи с орнаменти – просто не насилвайте нещата там, лесно може се получи ефекта „лека“ жена.
  9. Прекомерно украсяване – това включва огромни чанти окичени с множество джунджурийки,обувки с множество капси, шапки с брошки, значки и др. Прекаляването с каквото и да било не води до нищо хубаво. Внимавайте как подбирате и как правите своите аксесоари уникални, понякога просто изглежда натруфено и евтино.
  10. Космати жилетки – дълги, къси, от естествена или изкуствена кожа, по принцип не биват напълно отхвърлени, но и да ги заключите в гардероба за този сезон няма да сгрешите.
  
  Модата е сравнително субективна. Носете това което ви кара да се чувствате добре и това което на вас ви харесва. Ако все пак сте модно-обсебени дано сме били полезни.

erogance.eu

 


Сходни връзки

Десетте шока за модните специалисти тази есен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди