изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:19 EEST
СЕДЕМЗВЕЗДЕН КОМПЛЕКС ИЗРАСТВА КРАЙ АЛБЕНА    
НовиниСедемзвездно "Кралство под слънцето" с площ от над 100 хил. кв.м ще бъде построено на 3 км от курорта Албена, съобщиха от организаторите на луксозното изложение за строителство и обзавеждане V.I.P. Property Exhibition - ВИП Корпорация, съобщи електронното издание "Eхpert.bg".

Инвестицията в морския проект е над 100 млн. евро, допълват от компания Sun City Property Group, която представя един от най-скъпите проекти не само в България, но и в Източна Европа. Обитателите на Кралството ще имат на разположение мини голф игрища, тенис-кортове, спортни зали, СПА-центрове, детски площадки, библиотеки, големи и малки басейни, салони за красота, парк с ротонди и фонтани. Елит Стандарт ЕООД ще предлага жилищни и търговски площи от луксозния комплекс  на изложението. Фирмата, основана през 1991 г. и реставрирала сгради по проекта "Красива България", ще се включи в изложението и с продажба на луксозни хотели и сгради в курортите Слънчев бряг, Свети Влас, Банско, както и в столичния кв. Драгалевци. Сред участниците в изложението е и фирма Артекс, която се включва с 5-звезден екокомплекс от затворен тип с изглед към Витоша - ПАНОРАМА ПАРК, който ще бъде изграден в Младост 2. Както и с проектите "Артекс бизнес център" с офисна и жилищна част в кв. Изток и STELLA BOYANA, който спечели престижния международен приз "Най-добър градски проект - 2009", организиран от руски департамент на чуждестранните имоти. В изложението, организирано от ВИП Корпорация, ще бъдат включени най-успешните български фирми за строителство и обзавеждане.
 


Сходни връзки

СЕДЕМЗВЕЗДЕН КОМПЛЕКС ИЗРАСТВА КРАЙ АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди