изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:40 EEST
Хванаха наши бандити в Истанбул    
Новини Трима български граждани - Мирослав Узунов, Гюро Сергеев и Цветан Димитров са били арестувани от истанбулската полиция при опит да ограбят банкомат на клон на банка в града, съобщиха турски информационни източници. От клона на банката се изплащали всеки месец заплатите на турските чиновници.

Опитите на бандата българи да ограбят банкомата били засечени отначало от охраната на банковия клон, които сигнализирали в полицията. Оттам организирали проследяване на бандата. В банкомата бил поставен чип със скрита камера, с който да копират номерата и шифрите на картите. Екипи на полицията организирали постоянно дежурство пред банковия клон.

Българите били арестувани точно когато се опитвали да изтеглят пари от банкомата.

При разпита в полицията се установило, че бандата целенасочено се насочила към въпросния банков автомат, защото всеки месец оттам се изплащали крупни суми заплати.

Следствието по случая в истанбулската полиция продължава. Арестуваните българи се очаква да бъдат предадени на правосъдието. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Хванаха наши бандити в Истанбул | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди