изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:24 EEST
Вдигат палатков лагер пред БНБ заради лихвите    
Общество
Национален протест срещу високите банкови лихви ще организират в София, каза на пресконференция Светлозар Николов, председател на Организация за обществена самозащита - ЕДНО. Протестът ще се проведе на 11 декември от 11.00 часа в София, предаде "Фокус".


Протестиращите ще изразят несъгласието си с политиката на чуждестранните банки у нас към българските граждани и фирми. Исканията на организацията са да се намалят лихвите по кредитите с 2-3%, както и да се даде гратисен период за погасяване на задълженията от две години.
Ще оказваме обществен натиск, докато банките не намалят лихвите, посочи Николов. Той изрази мнение, че банките вместо да облекчат клиентите си, са увеличили властта си като прибират по-бързо вземанията си. По думите му на протеста в София ще дойдат автобуси от цялата страна, като най-малко 1000 души ще се включат в мероприятието. То ще мине през центъра на София, през централните офиси на големите банки и ще завърши пред Българската народна банка, където ще има палатков лагер. Този протест ще бъде 16-ият поред на организацията и третият пореден в София.
dir.bg

ВАШЕТО МНЕНИЕ ИЗКАЖЕТЕ В КОМЕНТАР

 


Сходни връзки

Вдигат палатков лагер пред БНБ заради лихвите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди