изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:28 EET
Убитите край язовир "Антонивановци" и убиецът им са били част от петчленна компания    
Ред и сигурност Смолян. 20 служители на Областна дирекция МВР- Смолян все още са на мястото на инцидента на язовир "Въча" (Антонивановци), съобщи за радио „Фокус” – Смолян директорът на ОД МВР- Смолян комисар Кирил Хаджихристев, който също е на мястото на убийството още от снощи. Той посочи, че инцидентът е станал на самата административна граница между областите Пловдив и Смолян на потон в язовира, като в операцията по задържането на убиеца са участвали и 30 полицаи на ОДП- Пловдив.

Директорът на смолянската полиция каза, че работата на полицаите е била затруднена от много стръмните брегове на язовира, гъстата растителност и тъмната нощ, като в същото време извършителят на убийството се е укривал и е бил въоръжен. Комисар Хаджихристев потвърди, че убиецът е 30-годишен софиянец. Убитите двама души също са от София. Жертвите и убиецът са били част от петчленна компания, която е празнувала на потон във водния обект. Все още се уточняват мотивите за убийството. Имало е и преследване на убиеца из язовира, тъй като той е направил опит да избяга с лодка. "Всичко се е случило на територията на област Смолян и случаят ще се наблюдава от Окръжна прокуратура – Смолян, каза още комисар Хаджихристев и добави, че е работено цялата нощ, като процесулано-следствените дейности продължават. Сигналът за инцидента е подаден около 21.00 часа, а задържането на убиеца е станало около 22.30 часа. При операцията няма пострадали полицаи.
Здравко БЕШЕНДЖИЕВ
 


Сходни връзки

Убитите край язовир "Антонивановци" и убиецът им са били част от петчленна компания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди