изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:25 EEST
Самбист е двойният убиец от язовир ”Въча”    
Ред и сигурност
30-годишният Виктор Трайчев Траянов е мъжът, който разстреля двама свои приятели на понтонна къщичка в язовир “Въча”. Това показа разследване на Дир.бг. Информацията бе потвърдена от МВР.


Двойното убийство бе извършено снощи около 21 часа при спречкване между почиващи на една от плаващите къщички. 30-годишният Виктор Траянов е бил на язовира заедно с още четирима свои приятели. При възникналия спор, той прострелял с боен пистолет двама от присъстващите – на 30 и 35 години, също от София. Двамата починали на място.
Името на Траянов фигурира в списъците на състезателите по самбо на столичния спортен клуб "Илинден", но оттам съобщиха за Дир.бг, че 30-годишният Виктор не се състезава вече активно.
Сигналът за убийството е получен в полицията от собственика на къщичката, а убитите са неговият шофьор и пазачът на понтона, предаде БТА.
Двойният убиец е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е досъдебно производство в Районното управление на МВР в Девин.
Незабавно на място били изпратени полицейски екипи от областните дирекции в Смолян и Пловдив. Окръжна прокуратура – Смолян е образувала досъдебно производство за двойното убийство, съобщи окръжният прокурор Даниела Ангелова, която е и наблюдаващ прокурор по делото. Направени са алкохолни проби на всички – на убиеца, на убитите мъже, както и на свидетелите, които са и разпитани. Все още пробите не са готови.
Една от версиите, по които работят служителите на полицията за двойното убийство на язовир "Въча", са неуредени бизнес-отношения, съобщи директорът на ОДП-Пловдив Тодор Чонов.
dir.bg
 


Сходни връзки

Самбист е двойният убиец от язовир ”Въча” | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Самбист е двойният убиец от язовир ”Въча”
Автор: Anonymous да 2009-11-17 @ 11:19 EET

А другите двама какво са правили през това време? Иначе, раздаването на бойно оръжие и пускане на лудите за домашно лечение не е лоша идея. Ако не си ми удобен и току виж те срещнал някой "луд", и...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди