изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:21 EET
КОРЕНИ НА ДЪРВЕТА ЗАПУШИХА КАНАЛИЗАЦИЯТА    
НовиниДва дни служители на ВиК и техника на фирмата се опитват да отпушат канализацията в района на паметника на Хан Аспарух.

"Коренищата на дърветата и храстите в парка около паметника са запушили канализацията и по тротоара, успоредно на бул. "25 септември" тече река. Надявам се проблемът да бъде решен до края на работния ден /б.а. - вчера/" - каза вчера за НДТ управителят на водното дружеството В. Василев.
Пред медията Василев сподели, че фирмата има сериозен проблем с изпълнителите на ремонти на водопреносната мрежа, избрани от общината. "Въпреки всички координации, не винаги изпълнителите спазват графиците и това създава неудобства на клиентите ни. Заради точно неспазен график миналата седмица в четвъртък централната част на града остана без вода до 22 часа" - сподели още водният шеф.
 


Сходни връзки

КОРЕНИ НА ДЪРВЕТА ЗАПУШИХА КАНАЛИЗАЦИЯТА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КОРЕНИ НА ДЪРВЕТА ЗАПУШИХА КАНАЛИЗАЦИЯТА
Автор: Anonymous да 2009-11-18 @ 08:06 EET
оооо то на вода и канал и цяла година няма да им стигне да отпушат един канал.Въобще се чудя те как са се захванали за тая работа

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди