изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:54 EEST
РОКЕРИ ЩЕ ЗАРАДВАТ ДЕЦА-СИРАЦИ    
ОбществоМотоклуб "Рицари 69"-България, ще организира през идния месец благотворителна инициатива, насочена към децата от дом "Дъга" в Добрич. Това съобщи за НДТ Пламен Христов, представител на клуба. Събитието ще се състои на 12 декември в Общинския младежки център.

Началото ще бъде поставено от представители на Пътна полиция, които ще запознаят децата от дома с правилата за безопасно движение по пътищата. След това кукленият театър "Дора Габе" ще представи спектакъл, който поставя акцент върху същата тема. Идеята е да се поднесе по начин, който да е достъпен и за по-малките деца, поясни Пл. Христов. Благотворителната проява ще продължи с концерт на Професионалния фолклорен ансамбъл "Добруджа". След това на сцената ще излязат рок групи, както и поп-изпълнители от СОУ "Св. Климент Охридски". За 18 ч. е насрочен концерт на група "Обратен ефект".
От мотоклуба ще подарят дрехи на всяко дете от дом "Дъга", посочи още г-н Христов. Рокерите имат желанието, освен това, да осигурят компютри за социалното заведение. На входа на концертната зала на ОМЦ ще бъде поставена кутия, в която - вместо билетче за вход, всеки ще може да пусне определена сума. След това парите ще бъдат дарени на социалния дом.
Нашата идея е да покажем, че ние, мотористите, не сме някакви пропаднали типове, а сме хора с добри и отворени към благотворителността сърца, сподели още пред НДТ Пламен Христов.
 


Сходни връзки

РОКЕРИ ЩЕ ЗАРАДВАТ ДЕЦА-СИРАЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди