изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:37 EEST
32-годишен мъж, болен от грипен вирус А (H1N1), е починал в бургаската болница    
ЗдравеБургас. 32-годишният мъж, който бе приет в МБАЛ-Бургас с диагноза двустранна пневмония, развита вследствие на заразяването му с грипния вирус А (H1N1), е починал тази сутрин в реанимацията. Смъртта е настъпила вследствие на усложненията от болестта, съобщиха от болницата.


Нови пациенти в много тежко състояние в болницата не са приемани. От началото на епидемията през отделенията са преминали няколко пациенти, развили пневмония вследствие на грипа, но излекувани успешно и вече изписани.
Освен навременната намеса на медиците, за успешното лечение е от изключително значение и индивидуалният имунитет на пациента, който в случая с 32-годишния пациент и починалата вчера 36-годишна жена е бил силно намален.
Лекарите съветват пациентите да търсят медицинска помощ веднага, щом се почувстват неразположени и силно да ограничат контактите си с други хора, докато премине грипната епидемия.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

32-годишен мъж, болен от грипен вирус А (H1N1), е починал в бургаската болница | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди