изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:08 EEST
ДЪРЖАВАТА НИ ДЪЛЖИ ОКОЛО 400 ХИЛ. ЛВ.    
Новини Това заяви за НДТ кметът на Каварна Цонко Цонев. Все по-сложно става положението на общините, категоричен бе кметът на Каварна Цонко Цонев. Затрудненията, според него, идват от факта, че от финансовото министерство не отпускат пари на другите министерства, пред които общините имат спечелени проекти. "Специално ние работим по много европейски проекти, но в последно време само общината извършва междинните плащания по тях от собствения си бюджет.

 Така се натрупа дълг към нас от страна на държавата в размер на около 400 хил. лв. Сигурен съм обаче, че това не е само в община Каварна, а подобен проблем има и в други общини в страната" - каза Цонев. Той е категоричен, че забавените плащания водят и до забавяне на изпълнението на проектите, което отново може да доведе до негативи за страната ни от страна на Европейската комисия, която за поред път да наложи на България ограничителни и наказателни мерки.
НДТ
 


Сходни връзки

ДЪРЖАВАТА НИ ДЪЛЖИ ОКОЛО 400 ХИЛ. ЛВ. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди