изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:56 EEST
Цветан Цветанов: ЛИДЕР е съвместен проект на Първанов и Доган    
Политика

Партия ЛИДЕР е съвместен проект на президента Георги Първанов и лидера на ДПС Ахмед Доган. Това заяви за PRO.BG вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Информацията той получил преди няколко месеца, когато била учредена партията на Христо Ковачки. Според Цветанов, Първанов ще търси форма за влияние в политиката и след втория си мандат, който приключва след две години. Затова вицепремиерът не изключва и за в бъдеще сегашният държавен глава да мисли за създаването на своя партия.



Вътрешният министър съобщи още, че МВР проверява висши полицаи от Областната дирекция на полицията в Плевен за нерегламентирани контакти с Красьо Черничкия. „В момента тече проверката - искаме да документираме всички телефонни разговори с него. Знаем кои са, но не искам коментираме предварително, на високи постове са. Ще бъдем безкомпромисни, ако бъдат доказани нарушения", категоричен е Цветанов.

Проблемът с отвичанията продължава да бъде воденичният камък на МВР, отново призна вътрешният министър. Той отказа да коментира дали има нова информация по случая „Гунински" с мотива, че разследването продължава и в момента. „В момента, в който имаме нещо, което трябва да бъде споделено с обществото, ще го направим в първия удобен момент", уточни Цветанов. Той не скри, че в групите и схемите за отвличания не е изключено да има и замесени бивши полицаи. „Не искам да коментирам в детайли, но те знаят методите и способите, с които работи МВР", допълни министърът.

„Полицаите трябва да бъдат вежливи с гражданите". Така Цветан Цветанов коментира темата за често срещаното грубо отношение на униформените и подчерта, че ръководството на МВР прави всичко възможно да подобри манталитета на полицая.  http://dariknews.bg

 

 


Сходни връзки

Цветан Цветанов: ЛИДЕР е съвместен проект на Първанов и Доган | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди