изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:01 EEST
Пребиха жестоко лекар след смъртта на пациент    
Здраве
Лекар от Отделението по анестезиология и интензивно лечение към Многопрофилната болница за активно лечение във Враца е получил тежки травми, след като е пребит днес от близък на починал през нощта младеж, съобщиха от болницата, цитирани от БТА.


Инцидентът е станал тази сутрин към 8,30 часа. Застъпилият на дежурство лекар Николай Н., който е анестезиолог, излязъл от отделението, за да съобщи на близките на 25-годишния Милен Д. от врачанското село Девене, че е починал през нощта.
Младият мъж бил приет преди два дни в кома след поредица от исхемични инсулти. Когато чул тъжната новина, братовчедът на починалия - 22-годишният Дико Д., който чакал заедно с баща му и брат му, нападнал лекаря. Той му нанесъл само един силен удар с юмрук, но от него анестезиологът паднал на земята с разбито лице. Колегите му, които се притекли на помощ, установили, че е получил тежка лицево-челюстна травма.
Анестезиологът е транспортиран във Военно-медицинска академия в София, като предстои да бъде опериран и лекуван.
Срещу Дико Д. е започнато бързо полицейско производство, съобщи говорителят на Областна дирекция на МВР Красимир Василев.
 


Сходни връзки

Пребиха жестоко лекар след смъртта на пациент | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди