изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:14 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТРУДОВИЯТ ТРАВМАТИЗЪМ Е НАМАЛЯЛ    
ЛюбопитноОбластен съвет по условията на труд бе учреден вчера в Добрич. Гости бяха началникът на Главна инспекция по труда Кирил Тотков, областният управител на Добрич Николай Илиев. Десет институции учредиха съвета. За председател бе избран зам.-областният управител д-р Жанина Калинкова. "В страната има спад на трудовия травматизъм, но има и намаление на обема на производството, затова не може точно да се определи дали има подобрение в условията на труд" - коментира пред журналисти Тотков.

БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ БАЛ НА "МАЙЧИНА ГРИЖА" - ТРАДИЦИЯ НА ДОБРОТО

Голямото събитие е тази вечер в ресторант "Добруджа", където за поредна година бизнесмени, управленци и интелектуалци ще се съберат в навечерието на Деня на Християнското семейство. И пак по традиция ще има истински Празник на доброто. Защото средствата, събрани от и чрез бала са предназначени за талантливите деца и младежи, имали нещастието да растат и творят без единия от двамата сиродители.
НДТ - 19 ноември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ТРУДОВИЯТ ТРАВМАТИЗЪМ Е НАМАЛЯЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди