изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:15 EET
Издирват ранени при опит за банков обир    
Ред и сигурностПолицията във Врачанско е на крак и проверява за алиби целия крими контингент, както и автомобилите по пътищата в региона след опит за банков обир днес призори. Петима маскирани разбили офиса на ДСК в с. Хайредин, но избягали без пари под канонада от куршуми. Алармата на клона се задействала в 4,30 часа, след взломяване на входната врата, а сигналът от локалната охранителна система е получен от дежурния в общината, е съобщил кметът Радослав Стойков.



При подаденото съобщение в участъка, единият от полицаите бил в дежурната стая, а другият при автомата за кафе. Двамата се втурнали от различни страни към частната сграда до читалището, където на втория етаж е банковият офис. Двама от бандитите вече били вътре, а другите трима навън. Полицаят с кафето извадил пистолета си и изстрелял осем стоп патрона по престъпниците, които си плюли на петите. Те успели да стигнат до съседната улица и да изчезнат с автомобила си паркиран там.

Предполага се, че поне двама от престъпниците са ранени. Предупредени и всички здравни заведения да сигнализират за пациенти ранени от стрелба.

www.standartnews.bg / wwwhttp://blitz.bg
 


Сходни връзки

Издирват ранени при опит за банков обир | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди