изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:02 EEST
"ВАРНА УТРЕ": Наддават за бронзова маска на Вежди Рашидов    
ОбществоМинистърът на културата Вежди Рашидов изпрати в Добрич бронзова маска – негово дело, която да бъде разиграна на търг по време на благотворителен бал. Събитието ще се проведе този петък и се организира от единствения в страната дамски клуб "Майчина грижа".

В него членуват 30-ина дами, обединени от идеята за доброта и грижи за деца сираци. Всяка година в навечерието на Деня на християнското семейство - 21 ноември, клубът провежда благотворителни балове, на които кани бизнесмени, интелектуалци и политици. Чрез търг и томбола събират средства, които след това разпределят като стипендии на талантливи ученици и студенти от Добрич, имащи нещастието да растат сираци или да са лишени от грижите на един от родителите си.

Премиерът Бойко Борисов също е подготвил негов личен предмет, който да бъде разигран на търга. Съпричастие към благородната идея е изразила и евродепутатът д-р Антония Първанова, която е осигурила за търга творба от хартия на наша художничка. Тази година “Майчина грижа” ще организира Нощта на доброто за 13-и път. Гостите ще могат да участват и в традиционна томбола с интересни награди. Водеща ще бъде Радост Драганова.

СВЕТЛАНА МИХАЙЛОВА

http://www.varnautre.bg

 


Сходни връзки

"ВАРНА УТРЕ": Наддават за бронзова маска на Вежди Рашидов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.38 секунди