изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:55 EET
УТРЕ ИЗБИРАТ ШЕФ НА ДФ "ЗЕМЕДЕЛИЕ"    
НовиниДо края на работния ден в петък - 20 ноември, ще бъдат обявени имената на всички новоизбрани ръководители на 28-те областни дирекции на държавен фонд "Земеделие".

 След проведени интервюта по обявения от фонда преди две седмици конкурс директори вече са назначени в четири от областните дирекции. Както НДТ вчера писа, за директорския пост в Добрич се конкурират петима кандидати. Директорът ще бъде избран утре.
Конкурсът за директори на областни дирекции се провежда във връзка с преструктурирането на регионалните структури по новия устройствиен правилник на ДФ "Земеделие". С промените в правилника всички досегашни регионални структури на ДФЗ - областни разплащателни агенции, регионални разплащателни агенции, регионални технически инспекторати и областни поделения на фонда се преструктурират в отдели и се обединяват под една шапка в 28 областни дирекции. Техни административни ръководители съответно ще бъдат новите областни директори, чиято работа ще се координира на централно ниво от директор на териториалните структури. Преструктурирането се прави с цел да се оптимизира работата на ДФЗ на регионално ниво., информират от пресцентъра на земеделското министерство. Подборът на кандидатите за директори на областните дирекции се извършва след провеждане на писмен тест върху приложимото национално и европейско законодателство в областта на земеделието, превод от английски език и интервю. От кандидатстващите се изисква да са завършили висше икономическо, юридическо или аграрно образование, да са с най-малко 3 години професионален опит в земеделието, да познават приложимото европейско и национално законодателство в областта на земеделието, както и да имат езикова и компютърна грамотност. За събеседване кандидатите за длъжността в отделните областни дирекции се явяват по график в Централно управление на ДФ "Земеделие".
 


Сходни връзки

УТРЕ ИЗБИРАТ ШЕФ НА ДФ "ЗЕМЕДЕЛИЕ" | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
УТРЕ ИЗБИРАТ ШЕФ НА ДФ "ЗЕМЕДЕЛИЕ"
Автор: Anonymous да 2009-11-19 @ 21:00 EET
Georgi Rusev li shte e novia shef
УТРЕ ИЗБИРАТ ШЕФ НА ДФ "ЗЕМЕДЕЛИЕ"
Автор: Anonymous да 2009-11-20 @ 06:31 EET

още една тошевска издънка ли???


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди