изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:18 EEST
Стрелецът от Ямбол се е самоубил    
Ред и сигурност
56-годишният Теньо Желев, който вчера уби момиченце в Ямбол и рани 38-годишната му майка и вуйчо си, се е самоубил, като се е прострелял в главата, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Ямбол Катя Няголова.


След изстрела мъжът е загубил управлението на червената си "Лада" и се е ударил в електрически стълб в село Козарево. Пристигналите на място полицаи са открили Желев на шофьорската седалка в кома, но все още жив. По-късно Желев почина в болница.
При огледа на катастрофиралия автомобил е намерен пистолет “Макаров” с патрон в цевта, законно притежаван от 56-годишния убиец.
Под ръководството на Окръжната прокуратура – Ямбол продължават процесуално-следствените действия за изясняване на трагичния инцидент в Ямбол, допълни Катя Няголова.
38-годишната майка на убитото момиченце Жаклин - Ганна П., е в интензивното отделение на ямболската болница с огнестрелна рана в бедрото. Няма опасност за живота й.
В болницата е и 71-годишният вуйчо на стрелеца, който е с две огнестрелни рани в крака и също няма опасност за живота му.
Загиналото детенце, което е на година и половина, е било простреляно от Теньо Желев в гърдите. То е починало на път за болницата в Ямбол.
Убиецът и 38-годишната Ганна са живеели в един и същи вход на блок 13 в ямболския кв. "Хале", където стана кървавата трагедия. Полицията все още изяснява причините за инцидента.
dir.bg
 


Сходни връзки

Стрелецът от Ямбол се е самоубил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди