изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:53 EEST
"Откраднаха" ваканционен комплекс    
НовиниСедемзвездното "Кралство под слънцето" с площ от над 100 хил. кв.м, за което в края на миналата седмица от ВИП Корпорация съобщиха, че ще бъде построено на 3 км от курорта Албена, се оказа с различен от посочения в информацията собственик. Това алармираха в опровержение на новината пред Expert.bg действителните собствениците на земята и проекта – фирмите “Варимпекс” ООД и “Артхоум България” ЕООД.

Въпросното кралство всъщност носи името Royal Residence Golf & Spa, уточняват оттам, и изразяват възмущението си от това, че тяхна собственост: земя, разработен авторски архитектурен проект на комплекса и разрешително за строеж на обекта, несанкционирано се използва в средствата за масова информация: вестници, интернет, радио и т.н.

Фирма “Елит Стандарт” ЕООД, представлявана от Даниела Гьошева, няма никакви действащи договори, пълномощия или каквито и да било други действащи документи, даващи правото да бъде използвана информация за нашите недвижими имоти (наши проекти и планове), а още повече правото да се представят за продавачи на жилищни и търговски площи в комплекса, също така нямат никакви юридически права да измислят други названия на комплекса (“Кралство под слънцето”), да измислят и съобщават чрез средствата за масова информация за суми на инвестицията и несъществуващи инвеститори на комплекса, са посочва в становището на засегнатите собственици.

Оттам допълват, че информацията за “първата копка” и завършване на строителството, указани в статии във вестник “Труд” и други средства за масова информация, са измислени от автора или поръчителя на статиите. Недействителни са и цитираната цена на квадратен метър, както и самите заявления за начало на продажба на апартаменти в комплекса.

Лъжа е и информацията, че “инвеститор на проекта е компания “Съни Хил”, собственост на Ангел Явашев и, че “парцелът в Рогачево доскоро беше собственост на друга фирма – “Сън Сити Пропърти Груп” ООД”.

Съжаляваме, че явно уважавана организация - изложението “V.I.P. Property Exhibition” се използва или е планирано да се използва като средство (поле) за неправомерни действия и измамни машинации, посочват в заключение “Варимпекс” ООД и “Артхоум България” ЕООД.

http://news.expert.bg

СЕДЕМЗВЕЗДЕН КОМПЛЕКС ИЗРАСТВА КРАЙ АЛБЕНА

 


Сходни връзки

"Откраднаха" ваканционен комплекс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди