изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:43 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
НовиниПрез изминалото денонощие на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич са извършени шест криминални престъпления.

 

· Снощи, около 18,00 часа   на паркинг в района на ул.Дунав  в гр.Добрич, неизвестен извършител е проникнал в  паркиран лек автомобил “Мицубиши”, софийска регистрация и е извършил кражба на два лаптопа, дамска чанта с два мобилни телефона, 150 лева, документи и лични принадлежности.. Местопроизшествието е посетено от дежурната група на полицейското управление. По случая е образувано досъдебно производство по чл.195, ал.1 от Наказателния кодекс.

· На 19.11.2009 г., на свое редовно заседание, Добрички районен съд наложи административно  наказание “Задържане в поделенията на МВР” за срок от седем денонощия на лицето Е.Б. от с.Божурово, общ.Добричка. На 18 ноември т.г. около 16,00 часа, 40-годишния мъж, в питейно заведение, намиращо се в центъра на селото е използвал обидни думи и псувни, като с това е нарушил обществения ред и спокойствието на гражданите.

· При извършена проверка на паркиран лек автомобил “Форд Фиеста”,  вчера, около 15,00 часа в лицата Д.С. 24 г. и Н.Ю. 25 г. са открити и иззети две пакетчета със суха тревна маса, с тегло 0,6 грама. При направения полеви тест, веществото реагира на марихуана. Със заповед за срок от 24 часа, лицата са задържани в полицейския арест. Срещу тях е образувано досъдебно производство по чл.354, буква “А” от НК.

· Днес, в 02,00 часа след полунощ в Първо РУ на МВР Добрич е получено съобщение от Центъра за спешна медицинска помощ – Добрич за приет 83-годишен пациент с прободна рана в областта на корема. При проведените незабавни процесуално следствени действия е установено, че се касае за самонараняване. Възрастният мъж е настанен в интензивно отделение в добричката болница. Изясняват се причините за инцидента.

През денонощието на територията на областта е регистрирано едно пътно-транспортно произшествие, с един пострадал гражданин.

· На 19 ноември т.г. в 14,25 часа, по пътя гр.Шабла – гр.Каварна, е настъпило пътно-транспортно произшествие между лек автомобил “ВАЗ”, управляван от Д.Д. 28 г. и  “Опел Астра”, с водач Я.Я. /31/. В следствие на пътния инцидент е пострадала пътуващата в “Опел”-а, 22-годишната К.Е. Жената е настанена в добричката болница, с комоцио и контузни рани, без опасност за живота. Причините за катастрофата се изясняват.

На територията на областта няма възникнали пожари.

 20 ноември 2009 г.                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди