изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:47 EEST
ЛЕГЕНДАРНИЯТ ГАРИ ПЛЕЙЪР: „ТРЕЙШЪН КЛИФС ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕДИН ОТ 3-ТЕ НАЙ-ДОБРИ ГОЛФ КУРОРТА В ЕВРОПА”    
Спорт
„Трейшън клифс голф енд спа резорт” (Thracian Cliffs Golf & Spa Resort) се намира в северната част на българското черноморие. Според Гари Плейър, това игрище със сигурност ще се превърне в едно от трите най-добри в Европа.


Проектът стартира през 2006 г. и е разделен на няколко етапа. Първият от тях е почти приключен, а последният ще бъде завършен през 2011 г.
Централно място заема игрището с 18 дупки от клас „сигничър” по проект на голф легендата Гари Плейър (Gary Player), което е проектирано преди да се планират останалите компоненти на комплекса. Това позволява на Гари да разположи по оптимален начин 18-те дупки по протежение на скалите и релефния терен, без да се съобразява със сградите в курорта.
Внимателно подбраното разположение на голф грийнове и тий-та по протежение на живописния скалист терен на площ от 164 хектара и дължина 4,5 км. обещават наистина въодушевяващо голф изживяване.
Към игрището ще има „Гари Плейър” голф клуб с площ около 4000 м2, който ще се менажира от „Чеди” хотела. Голф клубът ще разполага с някои екстравагантни удобства за почитателите на голфа, включително зали за срещи преди или след някоя вълнуваща игра. В клуба ще има два ресторанта, бар с камини и тераса с изглед към 18-та дупка и морето. Фитнес центърът ще гледа към закрития басейн, а в далечината ще се вижда морето. Откритият басейн с тераса ще има фантастичен изглед над игрището и морския хоризонт.
Гари Плейър е легенда на своето време – той е признат като един от най-успешните играчи на голф. Победител е в 163 турнира, включително 18 шампионата на Професионалната голф асоциация, а най-голямата му победа е Големия шлем през 1965г. Наричан е още „Черния рицар”, „Мистър Фитнес” и „Международен голф посланик”. Известен е и с това, че е проектирал повече от 250 голф игрища по света.
Компанията-майка Knight International включва Player Real Estate, Gary Player Design, Gary Player Enterprises и The Player Foundation, последната от които е фондация, събираща средства за деца в неравностойно положение, посредством серия от събития организирани от г-н Плейър.
Гари Плейър се занимава главно с бизнес и филантропия, но обича да прекарва свободното си време със семейството си и съпругата си Вивиан. Сред най-предпочитаните от него места за почивка е собствената му конеферма в Южна Африка, където отсяда винаги когато натовареният му график го позволява. Развъждането на коне е негова страст от повече от 20 години. Отгледал е повече от 1500 победители в различни състезания, включително победителят от английското дерби през 1994 г. - Бродуей Флайър.
Заради спортните си качества и благотворителната си дейност, Плейър е носител на различни награди, като „Лауреус” за цялостен принос и „Пейн Стюарт” за 2006 година. Често го наричат „Най-пътуващия атлет в света”, заради пропътуваните повече от 21 милиона километра. http://www.millionaire.bg

За спортни новини от Добричка област посетете http://www.centersport.org


 


Сходни връзки

ЛЕГЕНДАРНИЯТ ГАРИ ПЛЕЙЪР: „ТРЕЙШЪН КЛИФС ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕДИН ОТ 3-ТЕ НАЙ-ДОБРИ ГОЛФ КУРОРТА В ЕВРОПА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.01 секунди