изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:16 EEST
В ДОБРИЧ БРОИХА 1400 ЛЕВА ЗА ЕКИП НА БОЙКО БОРИСОВ    
Новини
Добричкият бизнесмен Илия Джендов брои 1400 лева за спортен екип на премиера Бойко Борисов. Това стана по време на търг на благотворителния бал на единствения по рода си у нас дамски клуб “Майчина грижа”, съобщава CenterSport.


Екипът бе син на цвят, с герба на София и придружен с името и личния автограф на министър-председателя. Наддаването за фланелката, която бе с №13, тръгна от 700 лева. Лично две чаровни момичета се разходиха покрай гостите на бала, за да покажат дара от Бойко за бляскавата вечер.
Не бяха малко мераклиите, които искаха да си тръгнат с екипа, но в крайна сметка Джендов ги отказа с крайната сума, която предложи. По време на търга се разбра, че размерът на спортното облекло е XXXL.
Водеща на събитието, което се провежда за 13-и път, бе Радост Драганова. Организаторите от клуб “Майчина грижа” събраха от търга и томболата 30 610 лева плюс 13 хиляди лева дарение, осигурени във вид на обучение от ректора на Международния колеж в Добрич доц. Тодор Радев. Парите ще отидат за талантливи деца сираци и полусираци. Досега дамите в Добрич са събрали 220 000 лева. На бала снощи присъстваха 300 гости.

http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

В ДОБРИЧ БРОИХА 1400 ЛЕВА ЗА ЕКИП НА БОЙКО БОРИСОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.65 секунди