изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:14 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАБИВАТ НИ ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ, СПИРАТ БЪРЗИЯ ВЛАК "АЛБЕНА"    
ЛюбопитноЛошо организираната демокрация ни връща с 30 години назад, надяваме се, че няма да ни впрегнат и в каруци на път за столицата. Бързият влак "Албена" от Кардам за София ще бъде спрян. Добруджанци ще могат да пътуват до столицата по схема, прилагана преди 30 години. Щели да бъдат пуснати два пътнически и два спални вагона, които ще се прикачват на пътническия влак за Варна и на гара Повеляново ще бъдат "връзвани" към бързия влак Варна - София през Карлово.

ДАТСКИЯТ ПОСЛАНИК ВОДИ ФИРМИ В ДОБРИЧ

Осем датски фирми, работещи у нас, са потвърди участието си в бизнес ден, посветен на Дания, който ще се проведе в четвъртък в Добрич. На бизнес-закуската, организирана от ТПП, ще присъства посланикът на кралство Дания у нас Кристиян Фабер-Род. По време на визитата си в Добрич посланик Фабер-Род, ще посети ЦДГ 24, където се проведе конкурс на "Егмонт България", както и Датския образователен център, изграден с помощта на датската работническа организация.
НДТ - 24 ноември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАБИВАТ НИ ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ, СПИРАТ БЪРЗИЯ ВЛАК "АЛБЕНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди