изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:05 EEST
Бареков откровено сподели за раздялата си с бТВ    
Новини
В сайта на предаването си barekov.btv.bg, журналистът Николай Бареков сподели за раздялата си с бТВ. След дългите дебати в медиите свален ли е Бареков или не от ефира на бТВ, най-после нещата се изясниха. Ето какво споделя самия журналист: 


"През последната година зачестиха и увеличиха настойчивостта си към мен интересните предложения от авторитетни медии у нас и в чужбина за продължаване на творческата ми дейност и участието ми в различни съвместни проекти. Ценното за мен е, че те ми дават по-голяма самостоятелност във взимането на решение. Познавам добре спецификата на журналистическия занаят, но дойде време и искам да овладея и изкуството да създаваш и управляваш голям проект в медиите. Взех своето съдбоносно за мен решениe да приема много висок ръководен пост на друго място, а преките ми ръководители от btv приеха с разбиране и добро отношение, присъщо само на най-голямата медия, моето желание."

"Седем години заедно всяка божа сутрин в дома на почти всяко българско семейство са страшно много време и човек става неусетно зависим от собственото си ежедневие. Признавам, ето с това се борих вътрешно в себе си през последните дълги месеци. Сега вече тръгвам по свой собствен път и предстои да се докажа на ново поприще в медиите, с което тепърва да воювам за вашата подкрепа" - пише още Бареков.

"Обичам битките и предизвикателствата и живея с тях. Знаят го приятелите ми, знаят го и враговете ми. Скоро време ще научите много интересни неща за новите ми творчески проекти. Нека Бог да ми е на помощ! Благодаря на семейството си и приятелите ми, които подкрепиха моето решение. Надявам се майка ми да е доволна, защото спазвам заръката и - да си тръгна от едно място, когато съм на върха. Горд съм, че съумях да сляза от вашия екран, когато съм част от най-силния и дълготраен публицистичен проект в историята на нашата телевизия" - завършва Бареков. dir.bg
 


Сходни връзки

Бареков откровено сподели за раздялата си с бТВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди