изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:16 EET
Появи се интернет търсачка ”Красьо”    
Любопитно
В интернет се появи нова "търсачка" с наименованието "Красьо", която директно прави връзка с Красимир Георгиев-Красьо Черния - смятан за кадровик в съдебната власт, предаде БГНЕС.


В новата търсачка има доста любопитни категории като - "Тарифа на услугите", "Всичко за Krasyo", "Krasyo за всичко", "Krasyo няма аналог in English". Не по-малко интересни са и рубриките "Красьо и..." - магистратите, политиците.
Засега няма информация кой стои зад търсачката.
Скандалът с митичния бизнесмен избухна на 18 юни тази година, когато членът на ВСС Иван Колев разказа, че "един Красьо от Плевен" обещавал на кандидати за административни ръководители в съдебната система срещу 200 000 евро. Колев обясни тогава, че Красьо можел да им осигури подкрепата на 8 до 13 члена на ВСС.
След започналата прокурорската проверка се оказа, че Красьо Черния е говорил, освен с членове на съдебния съвет, с 14 кандидати за шефове в система (пет избрани) и 30 действащи магистрати, но и с доста известни политици и депутати. Пълният адрес на търсачката е www.krasyo.net.  Дир.бг
 
ДСБ иска да знае какво е говорил Касим Дал с Красьо
23 ноември 2009 / News.dir.bg
Работа на прокурора е да провери какво стои зад разговорите на депутата от ДПС Касим Дал с Красимир Георгиев-Красьо Черния, заяви днес Радан Кънев, член на националното ръководство на ДСБ.
Той припомни, че за шест месеца има установени 123 разговора на народния представител със скандалния бизнесмен, кадрувал във Висшия съдебен съвет. Редно е разследващите органи да се поинтересуват от това, посочи Кънев, цитиран от БТА.
Според ДСБ обаче не Красьо Черния е архитект на "системата, в основата на която е телефонният указател".
Миналата седмица, след като стана ясно, че един от четиримата депутати със засечени разговори или sms-и със скандалния бизнесмен e Касим Дал, самият той заяви, че двамата са приятели. (Виж линка долу)
Заместник-председателят на партията Даниел Митов съобщи още, че се подготвя и ще бъде внесена в Народното събрание нова декларация срещу отказа на Георги Първанов да подпише указ за освобождаване на посланика ни в САЩ.
"В случая ГЕРБ не реагира достатъчно остро на поведението на президента. Реакцията на правителството на "подобен саботаж" би трябвало да бъде много по-твърда, защото подобен диалог на институциите е неприемлив", коментира Митов.
 


Сходни връзки

Появи се интернет търсачка ”Красьо” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди