изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:39 EEST
Нов хит – торти за развод!    
ЛюбопитноНов хит на Острова - торти за развод! Въпреки че досега краят на един брак се считаше за повод за мъка, а не за празнуване, напоследък е нараснал броят на партита, организирани от наскоро разведени с цел отпразнуване на получената обратно свобода. Този факт създаде нова ниша за сладкарската индустрия в Обединеното кралство – торти за развод, съобщава Daily Mail.

Според сладкарите, тортите, които струват между 60 и 800 паунда, са предназанчени да насърчат положително отношение към проваления брак.

„Някои хора считат продуктите за груби и безчувствени, но за други те бележат края на период от живота им, а и са повод за едно хубаво парти.” казва сладкарката Фей Милър.

„Предпочитам тортите ми да са хумористични, отколкото твърде сериозни или дори „отмъстителни”, затова използвам много фигурки, участващи в различни ситуации.”

„Разводът може да е ужасно нещо, но ми се ще да вярвам, че комичните ми торти за развод пооправят настроението.” споделя тя./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Нов хит – торти за развод! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди