изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:17 EEST
ЗА ФУТБОЛЕН ПРАЗНИК СЕ СТЯГАТ В КАВАРНА    
Новини
Утре ще се проведат 11 срещи от 1/16-финалите на футболния турнир за Купата на България. За феновете от Добричка област може би най-голям интерес предизвиква двубоят в Каварна, където Калиакра приема първодивизионния тим на Локомотив (Пловдив).


В крайморския град се стягат са футболен празник. Домакините са създали специална организация и очакват повече от 2000 зрители от целия регион да дойдат на стадиона. Старши треньорът Филип Филипов няма да може да разчита само на контузения халф Делчо Стоилов. Всички останали са здрави, но се очаква наставникът на каварненци да даде почивка на някои от основните си състезатели, за да ги съхрани за съботния мач със Спартак (Пловдив) от шампионата на Източната "Б" група. В лагера на българското Каляри се точат за победа срещу "железничарите", но в същото време не крият, че тази година приоритет за Калиакра е първенството, а не турнирът за Купата. Припомняме, че преди две години двата отбора се изправиха един срещу друг на четвъртфинал за Купата. Тогава каварненци спечелиха с 3:1 и се класираха за следващата фаза.

http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ЗА ФУТБОЛЕН ПРАЗНИК СЕ СТЯГАТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди