изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:14 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РУМЪНСКИ КОМПОЗИТОР ПОДАРИ 40 ПЕСНИ НА "КАДАНС"    
ЛюбопитноИма сериозен интерес от румънски изпълнители да участват в следващото издание на музикалния фестивал "Есенен бриз" в Добрич. Това съобщи за НДТ управителят на музикална къща "Каданс", която е основен организатор на фестивала, Николай Нейчев. Той се завърна от Румъния, където беше член на журито на фестивала на музикалните театри в Констанца. Той съобщи още, че един от най-известните румънски композитори Хория Мукулеску е подарил 40 свои песни с правата върху тях на музикална къща "Каданс". Той е предложил изпълнители на "Каданс" да участват в следващото издание на конкурса за нова румънска песен в Мамая през следващата година.




НЕЗАБРАВИМО ПОСРЕЩАНЕ НА 2000 Г. ГАРАНТИРА АЛБЕНА

Курортът Албена вече обяви офертите си за посрещане на новото хилядолетие. За новогодишните празници той предлага четиридневни пакети. Те включват четири нощувки, три вечери, три закуски и празнична закуска в първия ден на 2000 г. Центърът на тържеството ще бъде комплекс "Добруджа". Цената на четиридневния пакет е от 295 до 240 лв. От комплекса заявиха, че за празничната програма, която ще продължи цяла нощ, са поканени много изпълнители от цялата страна.
НДТ - 25 ноември 1999 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РУМЪНСКИ КОМПОЗИТОР ПОДАРИ 40 ПЕСНИ НА "КАДАНС" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди