изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:08 EET
АДМИНИСТРАЦИЯ ПУСНА ГЛАСОВ ПОРТАЛ ЗА ГРАЖДАНИТЕ    
НовиниОбластна администрация - Добрич внедри  информационна система за автоматично телефонно обслужване. Гласов портал /Сall-център/ осигурява автоматична денонощна връзка на гражданите с  администрацията  и  предоставя актуална информация за административните услуги, необходимите документи, срокове, работно време и др. Системата функционира 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и е достъпна чрез телефоните 058/690 230 и  690 231. Това съобщиха от пресцентъра на администрацията.


Сall-центърът създава подходяща иновативна среда за достъп на гражданите до актуална информация за предоставяните услуги, като се цели осигуряване на  качествено, бързо и прозрачно обслужване и значително подпомага населението в селските райони и гражданите в неравностойно положение.
От администрацията са категорични, че гласовият портал ще позволи високо ниво на прозрачност, съпричастност на обществеността в решаването на различни проблеми при минимално изразходване на време, средства и усилия както от страна на заинтересованите граждани, така и за самата административна структура. Изграденият Гласов портал е в изпълнение на дейност 6 „Разработване и реализация на концепция за организиране на специални места за достъп до информация в областните и общинските администрации”, на Проект А 08-12-21-C/02.02.2009 „За прозрачни и открити областни и общински администрации”, финансиран от Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд, допълват от администрацията.
 


Сходни връзки

АДМИНИСТРАЦИЯ ПУСНА ГЛАСОВ ПОРТАЛ ЗА ГРАЖДАНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди