изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:53 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич са извършени три криминални престъпления.

 

· На 24 срещу 25 ноември т.г. неизвестен извършител е проникнал в стопанска постройка в с.Рогозина, община Генерал Тошево и е извършил кражба на 3 броя домашни животни. По случая работят служители на РУ на МВР Генерал Тошево.

· На 25 ноември т.г. от неизвестен е извършена кражба на два броя акумулатори от трактор и камион, софийска регистрация, паркирани по ул.”Простор” в гр.Добрич. Съобщение за кражбата е получено вчера, в 08,10 часа в Първо РУ на МВР Добрич. Мястото на произшествието е посетено от дежурния екип на Първо РУ на МВР Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

· В 10,40 часа на 25 ноември т.г. в Първо РУ на МВР Добрич е получено съобщение, за това, че неизвестен извършител е проникнал в частен дом по ул.”Хан Тервел” и е извършил кражба на телевизор и МР-плейър. Работи се по случая в условията на досъдебно производство.

През денонощието на територията на областта са регистрирани две пътно-транспортно произшествие, един пострадал гражданин.

На 25 ноември т.г. в 14,00 часа на кръстовището на ул.”С.Ганчев” и ул.”Марица” в гр.Каварна е настъпило пътно-транспортно произшествие между лек автомобил “Фиат Пунто” управляван от С.Г. /72/ и “Мерцедес С220”, с водач 29-годишния М.И. В резултат на инцидента е пострадал пътника в лек автомобил “Фиат Пунто”, 72-годишния М.С. от гр.Каварна. Настанен е в каварненската болница, с контузия на гърдите, без опасност за живота. От настъпилата катастрофа, по автомобилите са нанесени значителни  материални щети. Причините за произшествието се изясняват в условията на досъдебно производство.

Няма възникнали пожари.

 

26 ноември 2009 г.                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди