изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:22 EEST
РУСКИЯТ КОНСУЛ ПОДКРЕПЯ ПАМЕТНИКА НА СВ. КИПРИЯН vv    
НовиниГенералният консул на Русия във Варна Юрий Соловьов безрезервно подкрепя идеята на кмета на Добрич Детелина Николова за изграждане на паметник на Св. Киприян в Москва.

Това стана ясно при неговата среща с градоначалника вчера. Юрий Соловьов е разказал пред кметския екип, че е бил запознат с идеята на кмета Детелина Николова за изграждане на паметник на Свети Киприян край Москва още преди да започне своята мисия в България. Според генералния консул, в скоро време ще приключат административните процедури за съгласуване на проекта в градската дума в Москва, след което ще се пристъпи към реални действия. Гостът е проявил интерес към богатия културен календар на Добрич и обявил, че има желание да посети културните събития в града и да се запознае със забележителностите. При своята първа визита в Добрич Юрий Соловьов е бил запознат от кмета Детелина Николова с особеностите на общината, както и с партньорството с побратимения руски град Саратов. Новият генерален консул е потвърдил готовността на руското консулство във Варна да съдейства на oбщина Добрич при реализирането на бъдещи съвместни инициативи и проекти.
 


Сходни връзки

РУСКИЯТ КОНСУЛ ПОДКРЕПЯ ПАМЕТНИКА НА СВ. КИПРИЯН vv | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди