изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:35 EEST
КМЕТЪТ ЗАСЕДАВА ВЪВ ФОНД “ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ”    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова участва в заседание на управителния съвет на фонд “Енергийна ефективност”, който се проведе вчера в София.

Кметът на Добрич и другите членове на съвета са разгледали проекти за енергийна ефективност в детски градини и училища. Гласувана е стратегията за развитие на Фонд “Енергийна ефективност” след оттеглянето на Световната банка и бизнес – плана за 2010 година. Управителният съвет е приел и нови такси по кредитни гаранции.
Фонд “Енергийна ефективност” е структуриран като самофинансиращ се търговски механизъм и съсредоточава усилията си върху подпомагане на инвестициите в енергийна ефективност и върху поощряване развитието на работещ пазар на ЕЕ в България. Основната екологична цел на Фонда е да подпомага идентифицирането, разработването и финансирането на осъществими проекти за подобряване на енергийната ефективност, водещи до намаляване на емисиите от парникови газове в атмосферата.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ ЗАСЕДАВА ВЪВ ФОНД “ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди