изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:06 EEST
Васил Божков изригна: Бащата на корупцията в България Иван Костов е откровен лъжец    
Интервюта Данъкът върху хазарта става 15% - това решиха народните представители с приетите на второ четене промени в Закона за корпоративното подоходно облагане. Предложението беше гласувано единодушно. Решението на законотворците буквално взриви хазартния бизнес. По повод увеличаването на данъка най-богатият българин Васил Божков даде интервю пред Pro.bg, в което открито нападна Иван Костов.

- Удар върху хазарта ли е според вас това увеличение на данъка и защо?

- Под натиска на един неуравновесен финансов министър и на един откровен лъжец и баща на корупцията в България – Иван Костов, се осъществява геноцид върху българския бизнес. Това не е само върху хазарта, а върху целия бизнес. В условията на криза се осъществява геноцид. Това е сериозно и го заявявам съвсем отговорно и мога да го докажа.

- Защо според вас правят това?

- Костов се движи от лична злоба и амбиция. А пък финансовият министър не знае, не може - 20 години не е живял в България. Просто един човек, който седи на куфарите и чака да замине пак в Америка. Да вземе по-висок пост. Знаете, че след длъжността финансов министър после им дават по-високи постове.

- Костов дoри говореше, че трябва изцяло да се забрани хазартът в България, подобно на Русия.

- Костов казва, че в развити демокрации хазартът е забранен. Развити демокрации като Русия, Украйна, Китай, Северна Корея. Ако това са развитите демокрации, да следваме техния път. Костов е откровен лъжец, цитира около 10 лъжи само и само да забрани хазарта и де факто го закри.

- Някои ви обвиняват в монопол върху хазарта?

- Има регулации и всеки може да развива хазарт. Няма никакъв монопол, аз даже имам много малко интереси в хазарта. Те ще закрият и „Булгартабак”. Управляват ни неграмотни хора, които влияят лошо на премиера. Той явно се съобразява с тях.

- Всъщност какво ще се случи с хазартния бизнес? Ще пострада ли наистина сериозно, загубите големи ли ще са?

- При всички положения ще пострада доста сериозно. Но проблемът не е, че ще пострада хазартният бизнес. Проблемът е, че ще пострада и бюджетът. Убиваме кокошката, която снася златни яйца.

- А обвиненията на Костов, че в хазартния бизнес се перат пари?

- Костов създаде корупция, Костов изпра много пари. Не знам как се перат пари в хазарта. Аз го обвинявам лично и мога да понеса отговорност. Костов винаги говори имагинерно. Защо не внесе Костов това увеличение? Той се бори за какво? Десен политик върви срещу бизнеса!

- А никой ли не пере пари в хазарта?

- Не знам как се перат пари в хазарта. Прането на пари е шаблон. Използват шаблони и промиваме общественото мнение. Перат се пари, престъпност... Сега ще стане престъпност - като спре легалният хазарт, ще стане нелегален.

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

Васил Божков изригна: Бащата на корупцията в България Иван Костов е откровен лъжец | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Васил Божков изригна: Бащата на корупцията в България Иван Костов е откровен лъжец
Автор: Anonymous да 2009-11-27 @ 04:32 EET
NDT - propusnali ste nachaloto  i  kraq na intervuto , kudeto govori za bezhabernika s tunkoto geysko glasche Minstura na finansiite ot GERb- Dqnkov. Kak kato izporti vsich v Bulgaria,6te si vzeme kufarite i 6te duhne v  6tatiteda si tursi po dobre platena rabota tam ,kato golqm specialist- bivsh finansov ministur i 6te si jivee v ku6tata za 2,5 miliona v Vashington.
Васил Божков изригна: Бащата на корупцията в България Иван Костов е откровен лъжец
Автор: Anonymous да 2009-11-27 @ 09:16 EET
Каквото и да комнетира обикновеният българин пак ще бъде прецакан. Първо - увеличават данъците. Крадат. Второ - съкращават.Пак крадат. Защо ГЕРБ излъга целия народ. Защото богатите ще свалят ризите на бедните. Нито един осъден и в затвора няма от 20 години. Срам за всички управници. Подигравкат ни се. Особено министър Дянков.
Васил Божков изригна: Бащата на корупцията в България Иван Костов е откровен лъжец
Автор: Anonymous да 2009-11-27 @ 09:56 EET

с едно съм съгласен с Божков,че бащата на корупцията в България е крадливия гърбав циганин иванчо костов

Васил Божков изригна: Бащата на корупцията в България Иван Костов е откровен лъжец
Автор: Anonymous да 2009-11-27 @ 09:56 EET

Абе освен данъците, съобщиха, че глобите за нарушаване на ЗДП щели да вдигат драстично. 3000 лв. глоба ако ми наложат, по-добре е да им дам колата си. Освен това ако е колата на приятел, ще глобят него. А той ще си търси правата срещу мен по граждански ред. Тоя граждански съд ще се задръсти отвсякъде и ще настанат саморазправи.

С увеличението на дължимите данъци и такси се създават условия да се оправдае риска от неплащането им.

Васил Божков изригна: Бащата на корупцията в България Иван Костов е откровен лъжец
Автор: Anonymous да 2009-11-27 @ 11:51 EET

ДА,ТО СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ ИНТЕЛЕКТУАЛНО ИЗВИСЕНИ БЪЛГАРИ! ПЛАНЪТ РАН-ЪТ,КОЙТО ОСЪЩЕСТВЯВАТ КОСТОВ И ДЯНКОВ! 

Васил Божков изригна: Бащата на корупцията в България Иван Костов е откровен лъжец
Автор: Anonymous да 2009-11-28 @ 18:17 EET

Дянков ще го видим от сега нататък,но този иван костов дето изкраде толкова много защо трябва пак той да се разпорежда в управлението къде му е мястото на него,не ли в затвора,а от къде на къде пак във властта,няма най-после да му се види сметката,нима сегашните властващи не знаят за иван костов а и той каква наглост.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди