изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:58 EEST
Мис Варненски свободен университет    
Мис & Мистър Ирена Иванова стана новата носителка на приза Мис Варненски свободен университет "Черноризец Храбър".  23-годишната студентка е трети курс в специалност Моден дизайн. Това е втората специалност на Ирена. Тя вече е завършила Международни отношения в същия университет.

Красавицата е зодия Близнаци и може би затова доста умело съчетава редовните посещения на лекции с работата си на фитнеструктoр, дизайнер-стилист в Cast image и дори успява да намери време за шевната машина и да сътвори дизайнерски тоалет.
  Иванова ще представи университета си на националния конкурс World Miss University Bulgaria, заедно с подгласничките си в конкурса - бъдещата архитектка Симона Атанасова и Мирела Иванова, студентка по психология.
  Събитието се проведе в хитовото варненско заведение Plazza dance centar. Претендентките за короната се представиха в три кръга. Дизайнерски тоги ушити специално за случая от модна къща Перлита, бански костюми и актуалната колекция рокли на сватбен салон "Контеса". Стилната и семпла хореография в типичен клубен стил бе дело на Надя Йорданова - модел на Visages. Тя се справи страхотно, за разлика от водещия на събитието, който изнерви гостите със страните си шеги и закачки в стил вариете от миналия век. За прическите на участничките се погрижиха топ-фризьорите на "Арлет", а гримът бе дело на "Орифлейм".
  На финала на шоуто участничките бяха изпитани с въпроси от журито с председател помощник-ректора на университета Д-р Красимир Недялков.
  Между туровете се изявиха и фолклорната формация при ВСУ и вариететните артисти на Нина Козина.
  Освен призови-те места имаше и много специални награди. Най-много отличия събра победителката. Тя се окичи с лентите на "Фитнес Мания", популярна марка вина и други. Симона Атанасова бе избраничката на областна администрация - Варна, лентата бе връчена от Светослав Трайков - международни отношения и протокол във ведомството. Сред участничките бе забелязана и Деси Златева - една от участничките в ТВ предаването на PRO BG "Надхитри блондинките". Тя също бе сред носителките на специални награди. Сред гостите на събитието бяха много популярни лица от местния бизнес и шоу-елит. Организаторите почерпиха участничките и специалните гости с качествени напитки и купона продължи до ранни зори.

erogance.eu

Избраха "Мис Варна 2008"
 
Ирена Иванова е новата носителка на титлата „Мис Варна 2008”. Тя спечели приза в грандиозно шоу, провело се около басейна на грандхотел Варна. Ирена е на 19 години. Нейните мерки са 82-58-87. Иванова е висока 173 см. Тя грабна и приза, връчен й от носителката на титлата „Мис Италия Свят 2007” Антонела Карфи.

„Изключително съм щастлива, че успях да спечеля короната” , каза през сълзи за „ДНЕС+” красавицата. Иванова направи и първите си фотосесии като носителка на короната около басейните на петзвездното туристическо величие.

Подгласнички на Иванова станаха 19-годишната Полина Ангелова, Габриела Армандо на 18 години и Инна Николова на 17 години. Армандо бе избрана и за лице на „Хидрострой”. С отличието „Мис медиа” си тръгна Боряна Георгиева. Лице на агенцията организатор на събитието стана Емилия Митева на 14 години. За „Мис Туризъм” ще отпътува Пламена Параскова, която е висока 180 см. и притежава мерки 96-68-93. Параскова е на 19 години. Лице на грандхотел Варна е Нели Димитрова. Производителите на естествени перли „Велмар” също избраха свое момиче. С лентата на компанията се окичи Ивелина Камбурова. В интернет вота безапелационно приза отиде при Антоанета Поразова. Тя е на 17 години, висока е 169 см. и притежава мерки 87-62-94.

Великолепна хореография на балет „Арт денс” на Нина Козина, блестящи изпълнения на момичетата от квартет „Мистик” и шоу, достойно за „Евровизия” на Елица и Стунджи, съпъстваха най-престижния конкурс за красота във Варна, а може би и в цяла България. Водещ на събитието бе Ники Кънчев.  moreto.net
 


Сходни връзки

Мис Варненски свободен университет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди