изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:25 EEST
Кои са най-сексапилните мъже    
Любопитно

Всеизвестна максима е, че известните мъже с пари и влияние достигат по-лесно до женските сърца отколкото обикновените. Психолозите обаче съветват, че най-добрата рецепта да спечелите момичето на вашите мечти е като бъдете себе си. Независимо от това не е зле човек да е запознат с конкуренцията. Вижте които най-харесваните мъже в света.



Джони Деп

От дръзкия авантюрист в „Карибски пирати” до чудакът в „Едуард Ножиците“, 46-годишният актьор кара жените да припадат от времето, когато играеше ролята на детектив в сериала 21 Jump Street. С какво печели си симпатиите? Може би с отдадеността си към семейството. „Мога да си остана вкъщи цял ден и да не правя нищо друго, освен да ги наблюдавам как растат”, казва актьорът, който има две деца – Лили Роуз на 10 г. и Джак на 7 г. „Напълно съм обсебен от тях”, допълва той.

Раян Рейнолдс

Макар и на екрана между тях да хвърчат престрелки – в The Proposal – но партньорката му Сандра Бълок определено изпитва към 33-годишния актьор едно единствено чувство и то е възхищение. „Той е лоялен, човек, на когото винаги може да разчиташ, който вдъхва доверие и умее да пази тайна”, казва Сандра.
„И е прекалено загадъчен. В ума му витаят някакви болезнени, черни мисли”, допълва тя.

Джейк Джиленхол

„Джейк създава впечатление на човек, който непрекъснато ще те разсмива, ако работите заедно”, казва партньорката му от Brothers Натали Портман. „Той умее да свири на китара, а гласът му е толкова прочувствен. Децата и кучетата също го обожават. А той обожава майка си, сестра си и приятелката си. Просто е перфектен. Но за съжаление е грозен”, казва Натали Портман за 28-годишния актьор.

Брадли Купър

Звездата от Hangover вече е спечелил един фен в лицето на другата звезда от филма Хийтър Грахам. „Той очевидно изглежда страхотно, но притежава и невероятен характер”, казва Грахам за 34-годишния си партньор от филма. Той успява да бъде мъжествен и същевременно чувствителен. Ако сте жена, той ще ви накара да се почувствате много привлекателна. Когато е наоколо, винаги ще ви направи комплимент. „Харесвам роклята ти”, ще каже той.

Робърт Дауни Джуниър

„Робърт може да накара всекиго около себе си да се почувства специален”, казва Мишел Монаган, неговата партньорка  в филма Due Date. „В мига, в който го зърна, на устните ми се появява усмивка. Красивите му кафяви очи може би са единственият виновник”, казва още Монаган за 44-годишния актьор.

Дейвид Бекъм

Защо 34-годишният футболен феномен е един от най-сексапилните мъже в света? Просто попитайте съпругата му Виктория. „Дейвид е чудесен съпруг. Невероятно романтичен”, споделя Виктория пред People. „Той е брилянтен играч и невероятен баща. Дейвид просто идеализира тримата ни сина и това го прави „най-сексапилният мъж на света”.

Джил Марини

Звездата от Brothers and Sisters признава: „Да бъдем реалисти. Жена ми не харесва нито хазарта, нито късните излизания. Вегас е посока, в която може да потеглиш единствено съпроводен от приятели. Само тогава ще релаксираш истински”.

Актьорите от филма Glee

Звездите от филма Glee – Кори Монтейн, 27 г., Матю Морисън, 31 г. и Марк Салинг, 27 г. – също удостоиха Вегас със сексапила си. По време на престоя си във Вегас тримата се впуснаха в местни развлечения – напр. посетиха ревюто под наслов „Пийпшоу” (Peepshow ) на Холи Мадисън. „Просто хубави жени си сваляха дрехите” така коментира ревюто Матю Морисън.

Ник Кенън

29-годишният водещ на America's Got Talent сдъс сигурност знае как да прави жените в своя живот щастливи. Само му задайте въпроса на кого е дискът с най-секси музика от домашната му колекция. „Дискът е с песни на Марая Кери, разбира се.”

Адам Ламбърт

Само си представете, че участвате в съвместен проект със звездата от American Idol. „Харесвам хората, които преливат от енергия”, казва 27-годишният Ламбърт. Чудесно е, ако имаш възможност да запишеш парче с някого от тях”.

Джон Чо

От каменоделец в Harold and Kumar, той се превърна в истински агент на ФБР в FlashForward – роля, с която става популярен със своята секси походката. „Ако сте въоръжени с истински пистолет, който се опира в бедрата ви, то непрекъснато ви се налага да местите ръцете си”, казва 37-годишният Джон Чо.

Крис Дотри

29-годишният певец влага много сексапил  в импровизациите си. „Най-сексапилният мъж на света. Или поне в челната петорка!  
Джери О’Конъл

Когато имате какво да покажете, направето го! Сексапилната звезда, на 35 години, непрекъснато демонстрира чувството си за хумор по време на снимките на Speedo. „Ако детето ми ме ядоса, аз ще направя някаква гримаса, също, както в Speedo. За да я засрамя”.

Джон Леджънд

30-годишният певец, който се среща с модела с Кристин Тиеген, признава със прави следния коментар за Лас Вегас с голяма доза задоволство: ”Истински клуб на джентълмени. Но не съм посещавал стриптийз клуб”.

Робърт Патинсън

Може ли да бъде пълен който и да е списък със сексапилни мъже, ако в него не присъства разбивача на сърца от New Moon. От очите до артистично разрошенатра му коса, всичко в 23-годишният Патисън кара момичетата да припадат.

bpost.bg

 


Сходни връзки

Кои са най-сексапилните мъже | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди