изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:34 EET
Слабо земетресение в Добрич    
НовиниЗеметресение с епицентър на около 430 км. в североизточна посока от София е регистрирано тази сутрин на територията на страната, съобщиха от "Гражданска защита, позовавайки се на данни на Сеизмологичния център към Геофизичния институт на БАН.

Трусът е регистриран в 7.48 ч. днес и е с магнитуд около 3,5-3,7 по скалата на Рихтер.
Най-осезателно е усетен в с. Камен бряг, община Каварна, област Добрич и по-слабо в другите населени места от общините Каварна и Шабла.
Няма данни за жертви. bltz.bg

прессъобщение от Гражданска защита

Оперативни групи на Гражданска защита започнаха спешни огледи в населените места от общините Каварна и Шабла. Земетресението е усетено най-отчетливо в село Камен бряг, община Каварна и в село Тюленово, община Шабла, където по предварителни данни има напукани мазилки. Няма данни за пострадали хора.
По данни на Сеизмологичния център към Геофизичния институт на БАН, земният трус е регистриран тази сутрин -  30 ноември 2009 г., в  07.48 часа, на около 430 километра, в североизточна посока от София, на територията на страната. Земетресението е с магнитуд  3,5-3.7 по скалата на Рихтер и освен в общините Каварна и Шабла е усетено леко и в други населени места на област Добрич.  Формирани са комисии за оценка на причинените материални щети.

 


Сходни връзки

Слабо земетресение в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди