изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:48 EEST
"Сън": Мафиоти тормозят Бербатов, искат 500 000 паунда, за да не отвлекат Елена и Деа    
НовиниНападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е бил изнудван от "мафията" в България и това наложило спешно да отведе любимата си Елена и малката си дъщеричка Деа в Англия, разкрива британският таблоид „Сън”. Мафиотите са поискали 500 000 паунда от капитана на националния ни отбор, за да не отвлекат първородната му рожба.

Според изданието това се е случило по време на паузата в английското първенство заради мачовете на националните отбори. Както е известно, Бербатов взе участие в приятелския мач с Малта, където отбеляза два гола и подобри рекорда на Христо Бонев. Заради заплахите, самият Сър Алекс Фъргюсън е поръчал Берба да бъде прибран от София със специален самолет. Митко пък е решил да вземе със себе си Елена и Деа, тъй като е бил притеснен от заканите.
Предполага се, че Бербатов е постигнал споразумение с мафиотите да оставят семейството му на мира.
"Дими все още е много притеснен за семейството си и е обещал пари на съседите, ако забележат съмнителни хора в близост до къщата му", споделя приятел на Берба пред "Мирър".
На Острова припомнят, че Бербатов вече е бил отвличан като изгряваща звезда на ЦСКА (София). Самият футболист призна, че като по-млад е бил похитен от покойния вече бизнесмен Георги Илиев. novsport.com/НДТ
 


Сходни връзки

"Сън": Мафиоти тормозят Бербатов, искат 500 000 паунда, за да не отвлекат Елена и Деа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди