изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:03 EEST
Класираха най-големите глупости    
Любопитно
Раздадоха наградите “Дарвин“ за най-голяма човешка глупост за 2009 година, предаде КРОСС.


Първо място зае историята на един шофьор от американския щат Канзас. Колата му се развалила точно на железопътна линия. Шофьорът излязъл от нея, застанал на релсите и започнал да търси помощ по мобилния си телефон. За да не му пречи шума от приближаващия влак, той запушил другото си ухо. Закъсалият шофьор продължил да говори по телефона, дори когато влакът спрял на сантиметри от него.

На второ място е класирана крадлата Сузи в Гленвил. Тя тръгнала да обира бижутериен магазин с колата си, в която бил 3-месечният й син. Сузи оставала автомобила и обрала магазина. На връщане обаче не могла да открие возилото, защото забравила къде е паркирала. Крадлата се обърнала към полицията за помощ. В същото време полицаите получили сигнала за обира и по описанието разпознали крадлата. Когато открили колата се оказало, че тя дори не е заключена.

Третото място е за крадец на банка от Хесен. Когато влязъл в салона на банката той извадил пистолет и чорап за главата си. Оказало се обаче, че е забравил да изреже дупки за очите си. Крадецът свалил чорапа и направил това точно пред охранителна камера. Полицаите го заловили светкавично, без дори да е започнал обира.

И на последно място в хрониката на световната глупост е случка с мания за чистота. 36-годишен холандец непрекъснато лъскал жилището си с нови и нови препарати. След обработка с 6 различни препарата, той предизвикал взрив - резултат от химическа реакция между различните почистващи препарати. Щетите били жилище, на което е необходим основен ремонт, и собственик с леки наранявания.
 dir.bg
 


Сходни връзки

Класираха най-големите глупости | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди