изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:15 EEST
КАВАРНА ОТЧЕТЕ НАПРЕДЪК ПРИ ПРОВЕРКА ОТ МОСВ    
ЕкологияКаварна отчете напредък по проект, спечелен по ОП "Околна среда 2007-2013", чрез който се изгражда главен колектор VІ и прилежащата канализационна мрежа. Това съобщава сайтът на морското кметство. Проверка на документацията и изпълнението на строително-монтажните работи по проекта е извършена във втората половина на ноември.

Процедурата е във връзка с междинно плащане по схема за безвъзмездна финансова помощ на дейностите по проект, допълва информацията. На проведената по този повод среща са присъствали представители на МОСВ, на община Каварна, на изпълнителя на договора за строително-монтажни работи, както и представител на изпълнителя по договора за строителен надзор/инвеститорски контрол. Сред основните обсъждани теми е било продължаващото изпреварване на темповете на строително-монтажни работи в сравнение със заложените в съответния договор, както и някои текущи въпроси, засягащи подготовката на актовете и протоколите за строителство. Представителите на изпълнителя на договора са дали обяснение за изпреварващите темпове на строителство, както и за съответните мерки за спазване на договорения график. На 27.11.2009 г. се проведе работна среща на екипа с изпълнителя по договора за строителство. Направи се преглед на проектната документация, строителните дейности, залегнали в проекта, договора за изпълнение и графиците на работа, добавят от общината.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ОТЧЕТЕ НАПРЕДЪК ПРИ ПРОВЕРКА ОТ МОСВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди