изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:13 EEST
НЯМА СРУТВАНИЯ КРАЙ МОРСКИЯ БРЯГ ЗАРАДИ ТРУСА    
Ред и сигурностОбход и оглед на последствията и нанесените щети от земетресението в понеделник извършиха оперативни групи на териториална дирекция "Гражданска защита" в Добрич, съобщи в централния си бюлетин ведомството.


Извършен е оглед на Черноморския бряг в районите на местностите „Яйлата” и „Огънчето” - за следи от срутване на каменни блокове по скалистия бряг, но такива не са констатирани.
В каварненското село Камен бряг са установени разширени стари пукнатини и паднала незначително количество мазилка от пет частни дома и сградата на кметството. Обстановката в селото е спокойна. Непосредствено след земетресението е имало уплаха сред жителите, предвид сравнително скорошното по-силно земетресение от август. В шабленското село Тюленово земетресението е усетено по-слабо и не са констатирани нови щети, с изключение на няколко сгради с разтворени стари пукнатини.
В Шабла е извършен оглед на православния храм и читалището на града, най-силно пострадали от земетресението на 5 август т. г. В църквата няма нанесени нови щети, а в читалището има разширяване на старите пукнатини по стените на сградата. В Каварна и Балчик, както и в останалите населени места в близост до епицентъра на земетресението, не са констатирани нови материални щети. НДТ
 


Сходни връзки

НЯМА СРУТВАНИЯ КРАЙ МОРСКИЯ БРЯГ ЗАРАДИ ТРУСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди