изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:07 EEST
НАГРАДА ЗА МЛАДЕЖКИЯ СЪВЕТ ПО НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА    
ОбществоСеминар по проект “Механизми за стимулиране участието на младежи в обществения живот на местно ниво” се проведе преди дни в столицата.


Той бе организиран от МРРБ в партньорство с “Комтрейд къмпани” ЕООД. Присъстващите дискутираха участието на младите хора в живота на общините, нормативната рамка на младежката политика в България, секторни политики, предизвикателства, добри практики. Община Добрич беше представена от Общински младежки съвет по наркотични вещества /ОМСНВ/, който функционира като доброволно обединение към Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни с ръководител Росица Добрева – секретар на комисията.
ОМСНВ разработи проектно предложение “Превенция разпространението и употребата на наркотични вещества сред младите хора на територията на община град Добрич в сътрудничество и подкрепа от страна на местната власт”. Представеният проект беше отличен между всички кандидатстващи като най-добра практика от дейностите на младежките съвети на общинско ниво и получи сертификат.
ОбМСНВ е създаден през 2003 г. по инициатива на МКБППМН. Неговите членове са обучавани от специалисти и психолози, участвали са в общински и национални мероприятия, кръгли маси и семинари. Съветът е инициирал дейности и мероприятия на местно ниво, които винаги са намирали подкрепа и съдействие от местната власт. НДТ


 


Сходни връзки

НАГРАДА ЗА МЛАДЕЖКИЯ СЪВЕТ ПО НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди