изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:59 EEST
ПРАЗНУВА ГИМНАЗИЯТА "М.В.ЛОМОНОСОВ"    
ОбразованиеСъстезание по професионална компетентност и конкурс за красота са част от проявите в празничната програма

Десетдневка, посветена на патронния празник, стартира вчера в Професионалната гимназия по механотехника и електротехника "М.В.Ломоносов" в Добрич. Всъщност рождения ден на патрона  на училището бе отбелязан на 19 ноември с приветствие на директорката инж. Славка Иванова по училищното радио, както и с подреждането на табло по повод годишнината. Поради обявената национална грипна епидемия обаче заплануваните тържества бяха отложени за първата десетдневка на декември. От гимназията съобщиха, че са предвидени ежедневни радиопредавания, посветени на всяка една от специалностите, както и поздравителни адреси към учители и ученици. На 8 декември ще бъде тържествено осветена новата ритуална зала в училището, както и изработеното по проект "Ритуализация на училищния живот - училищни символи и ритуали" училищно знаме. На следващия ден ще се състои тържество с традиционното състезание, в което сборни отбори от ученици от всички специалности ще демонстрират професионална компетентност, бързина и сръчност по изучаваните в гимназията професии. Ще бъдат връчени наградите на отличените в конкурсите за най-богата коледна украса на стая и най-оригинално коледно и новогодишно пожелание, написано върху картичка.  На това тържество ще бъдат поканени осмокласници от всички основни училища в Добрич, а вечерта ще се организира дискотека и състезание за "Мис и Мистър Ломоносов".
Празненствата ще завършат на 11 декември с традиционния благотворителен бал в ресторант " България", на който ще присъстват родители, фирми - партньори по различни проекти,  бизнесмени, бивши ученици, настоящи и бивши учители и служители на гимназията.
 


Сходни връзки

ПРАЗНУВА ГИМНАЗИЯТА "М.В.ЛОМОНОСОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди