изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:55 EEST
ПАРТНЬОРИ ОТ ОСЕМ ДЪРЖАВИ ГОСТУВАТ В ЦДГ "ПЪРВИ ЮНИ"    
Образование

В първите дни на декември в ЦДГ "Първи юни" в Добрич ще гостуват представители на 8 европейски държави. Детската градина е домакин на втората работна среща на страните-партньори по проекта "Когато креативността срещне фантазията на децата".



 Това е третият европейски проект, по който детското заведение работи, припомниха от ЦДГ "Първи юни". В реализацията му участват предучилищни заведения от Англия, Северна Ирландия, Португалия, Италия, Гърция, Турция, Полша, Естония и България. Проектът се осъществява по програма "Учене през целия живот" и подпрограма "Коменски". Целта му е развитие на детската креативност чрез експериментиране с различни материали и техники, стимулиране на децата да участват в творчески дейности, насърчаване на общуването, изобретателността и импровизацията.
Официалното посрещане на гостите в детската градина ще бъде днес. Поканени са представители на отдел "Образование и култура", на сдружение "Първи юни" и директори на детски градини. Петдневната програма на посещението включва, освен работните моменти, посещение в кметството на Добрич, разглеждане на забележителности в града и региона. Гостите ще се запознаят с българското културно наследство и ще се потопят в атмосферата на българския фолклор.
 


Сходни връзки

ПАРТНЬОРИ ОТ ОСЕМ ДЪРЖАВИ ГОСТУВАТ В ЦДГ "ПЪРВИ ЮНИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди