изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:53 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич са регистрирани три криминални престъпления.

Бързо полицейско производство е образувано срещу П.Н. от Добрич. На 02 декември т.г. около 20,00 часа 26-годишния мъж е извършил непристойна проява пред сградата на Първо РУ на МВР Добрич, изразяваща се в повдигане на скандал и оскърбително поведение спрямо служителите на МВР, с което е предизвикал възмущение у гражданите и е нарушил обществения ред. П.Н. е криминално проявен и осъждан за изнасилване. Със заповед за полицейско задържане е задържан за срок от 24 часа.

· В хода на разследване по досъдебно производство образувано през м.Юни т.г. и при проведени оперативни мероприятия от служители на Второ РУ на МВР Добрич е задържан Ю.Г. на 23 години от с.Хитово. Същият на 25 май 2009 т.г. е проникнал в частен дом в с.Хитово, община Добричка и е извършил кражба на икона с изображение на “Св.Николай”. Ю.Г. е криминално проявен, а през 2006 и 2007 г. и осъждан за извършени кражби. Работата по случая продължава.

През денонощието на територията на областта е регистрирано едно пътно-транспортни произшествие, с материални щети.

На 03 декември около 02,30 часа в ЖК “Балик” гр.Добрич от полицейски автопатрул е спрян лек автомобил “Фиат Регата”, добричка регистрация, управляван от Е.Ш. /32/ от гр.Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол, техническото средство е отчело 1,36 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

Служителите на звено “Пожарна безопасност са участвали в гасенето на четири пожара, възникнали на територията на град Добрич, Община Каварна и Тервел.

- Детска игра е причинила възникването на пожар в лек автомобил “Фолксваген Венто”, добричка регистрация по ул.”Река Девня” в гр.Добрич. Инцидентът е възникнал вчера в 14,21 часа. Огънят е унищожил целия автомобил.

03 декември 2009 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди