изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:55 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 4-10 декември 2009 година    
ВреметоПрез периода облачността често ще е значителна, с прекъсвания ще превалява дъжд. Температурите постепенно ще се понижават и в края на периода, главно във вътрешността на района, можем да очакваме и първия сняг.

 

През първия ден облачността ще се разкъса и намалее, временно до слънчево. Вятърът ще е слаб от северозапад, а по-късно следобед ще се ориентира от югоизток. Все още ще е топло за началото на декември, максималните температури ще са от 11 до 16 градуса.

В събота облачността от югозапад ще се увеличи до значителна, около и следобед се очаква да превали слаб дъжд.   Вятърът от югоизток и изток ще се усили до умерен. Максималните температури ще останат почти без промяна най-често ще са от 9 до 14 градуса.

В неделя и понеделник времето ще е ветровито, с умерен, по крайбрежието до силен североизточен вятър. Вълнението ще се увеличи до 3-4 бала. Ще остане облачно, с временни прекъсвания валежите ще продължат. Минималните температури ще се задържат сравнително високи между 5 и 10 градуса, а максималните слабо ще се понижат в неделя до 8-13, в понеделник до 7-10 градуса. 

Във вторник във вътрешността на района облачността временно ще намалее, по крайбрежието ще остане предимно облачно. През целия ден температурите ще са в интервал 5-8 градуса.

В сряда облачността ще е променлива, вечерта до значителна ще завали дъжд, който през нощта срещу четвъртък в Лудогорието ще преминава в сняг. През последния ден ще е облачно със слаби превалявания от дъжд и сняг. Вятърът ще е умерен от север. Температурите ще се понижат: минималните до 0-3, максималните 2-5 градуса.   

 

Деж. синоптик: В. Рафайлова 
 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 4-10 декември 2009 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди