изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:16 EET
НАП ПОИСКА КОНТРОЛ ВЪРХУ СИВИЯ СЕКТОР В ЗЪРНОПРОИЗВОДСТВОТО    
НовиниПодкрепа и съвместни действия  с неправителствения сектор срещу сивия сектор в търговията със зърно поискаха от НАП на редовното заседание на Консултативния съвет по зърно вчера, съобщи пресцентърът на земеделското министерство.

Меморандум с Румъния за превенция на данъчни измами, свързани с търговията със зърно, разработва Националната агенция по приходите в момента. Освен, че засягат публичната сфера, във връзка с изпълнението на приходната част на бюджета, данъчните измами са сериозен проблем и по отношение на частните бизнес отношения, подчерта Петър Цанков, началник-отдел „Методология и международни отношения” в Националната агенция по приходите. Според него нелоялното поведение на бизнес операторите спрямо фиска се отразява сериозно и на конкуренцията на пазара, като поставя некоректните фирми в привилегировано положение спрямо останалите.
От своя страна главният държавен здравен инспектор д-р Тенчо Тенев припомни подробни резултати от направени проверки за безопасността на хляба и хлебните изделия, приключили по-рано тази година.
 


Сходни връзки

НАП ПОИСКА КОНТРОЛ ВЪРХУ СИВИЯ СЕКТОР В ЗЪРНОПРОИЗВОДСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди