изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:20 EET
Комисионерът Станчев запрян, наричат го смешник    
НовиниДимо Станчев е смешник, каза пред Нова тв кметът на община Павликени инженер Ангел Генов зашефа на великотърновското мешере Димо Станчев, който вчера описа в телевизионното студио схема за уреждане на обществени поръчки от фонда за бедствия и аварии срещу комисионна 20% - по 10% за бившия директор на "Гражданска защита" Никола Николов и за министърката на извънредните ситуации Емел Етем.

След атрактивното си участие вчера Димо Станчев бе арестуван, въпреки че намерението му, както сам обяви,  беше да постъпи в болница. Той ще бъде разследван заедно със задържаните в края на миналата седмица хора на лидера на партия "Евророма" Цветелин Кънчев по оплакването на ген. Никола Николов, че го изнудват за шестцихрена сума. Пенсионираният военен също ще отговаря пред прокуратурата откъде е натрупал парите, за които го притискат ромите.

Инженер Ангел Генов  днес каза, че има истина, има и лъжа в разказа на Станчев. Той действително е бил в общината и се представил като човек с връзки, като се наел да уреди изпълнението на два проекта за отводняване, върнати преди това от министерството на Етем. "Такива гастрольори минават редовно", отбеляза кметът на община Павликени.

Въпреки че по думите му Димо Станчев бил смешник, кметът му дал входящите номера на проектите. Единият бил за 120, другият за 250 хиляди лева. Кандидатствали с тях през април 2009, а на 12 май получавали отказ от министерството.

"Туй са наши работи, то е наше министерство", уверявал го ромът при посещението си в кметския кабинет в приемния ден - четвъртък. Кметът е категоричен, че представителят на мешерето не е известен като строител в града, но все пак му дали номерата на проектите с надеждата, че работата може да потръгне. http://blitz.bg
 


Сходни връзки

Комисионерът Станчев запрян, наричат го смешник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди