изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:54 EEST
ПРЕЗЕНТИРАТ ПРОЕКТИ ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ    
НовиниДнес от 11 ч. в областна администрация ще се проведе среща с представители на общини и НПО, на която ще бъдат представени възможности  за безвъзмездно финансиране на  социални  услуги по ОП "Развитие на човешките ресурси".

Това съобщиха от пресслужбата на областна администрация. Оттам уточняват, че социалните услуги са предназначени за рискови групи от населението в областта, като схемите за безвъзмездна помощ и условията за кандидатстване ще бъдат презентирани от представител на Агенция за социално подпомагане. Сред услугите, за които може да се кандидатства с проектни предложения най-късно до 16 ч. на 14 януари 2010 г. са  "Грижа в семейна среда за независимост и достоен живот на хора с различни видове увреждания и самотно живеещи хора - дейности "Социален асистент" и "Домашен помощник", "Социални услуги за социално включване". Схемите са насочени към подобряване на качеството на живот на хора с увреждания и самотно живеещи, на семейства, в които има деца с трайни увреждания, зависими от постоянни грижи  и други.
 


Сходни връзки

ПРЕЗЕНТИРАТ ПРОЕКТИ ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕЗЕНТИРАТ ПРОЕКТИ ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ
Автор: Anonymous да 2009-12-04 @ 17:10 EET

В 14:09 часа давате информация в бъдеще време за започнало в 11:00 събитие, което по всяка вероятност дори е приключило!!! Що за медия сте се питам и как е възможно да ви четем?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди