изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:56 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич са регистрирани три криминални престъпления.



 

· На 02 срещу 03 декември т.г. неизвестен извършител е проникнал в помещение по ул.”Генерал Скобелев” и е извършил кражба на лаптоп, цифров фотоапарат и козметика. Съобщението е подадено вчера в 09,52 часа в Първо РУ на МВР Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

·   На 03 декември в 07,15 часа неизвестен извършител е проникнал в офиса на добричка фирма, намираща се  по ул.”Княз Дондуков” в гр.Добрич и е извършил кражба на монитори, цифров фотоапарат и парична сума в размер на около 5140 лева. Местопроизшествието е посетено от дежурната оперативна група. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ на МВР Добрич.

· Наркотични вещества са намерени и иззети от служители на РУ на МВР Албена. Вчера, около 14,00 часа е извършена полицейска проверка на частен дом в с.Оброчище, с намиращите се в него две лица - И.И. 30 г. и Я.М. 28 г. /и двамата от с.Оброчище/. При последвалото претърсване са открити три найлонови торбички и една кутийка със суха тревна маса, с общо тегло около 300 грама. При направения полеви наркотест, веществото реагира на канабис. И.И. е криминално проявен, през 1997 г. от  РС Балчик има  наложена условна присъда за извършена кражба. Двете лица са задържани със заповед в полицейското управление в Албена и срещу тях е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354, “А” от НК.

През денонощието на територията на областта е регистрирано едно пътно-транспортни произшествие, с материални щети.

 Бързо полицейско производство е образувано срещу И.Ц. 40 г. от гр.Добрич, за това, че на 03,12,2009 около 01,55 часа по ул.”Росица” в гр.Добрич е управлявал “Фолксваген Голф”  с 3,41 промила алкохолна концентрация. И.Ц. е задържан в полицейското управление за срок от 24 часа.

Няма възникнали пожари на територията на област Добрич.

                                  

 

04 декември 2009 г.                            ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди